Експродюсер Катерини Бужинської розказав, як її знищувала Повалій

Ігор Ліхута та Таїсія Повалій (ліворуч), Катерина Бужинська та Аліна Лебедєва(у центрі), Ігор Плужніков (праворуч) на кухні Юрія Квеленко
фото: Юрій Квеленков / Facebook

Квеленков пригадав ультиматум Ліхути

Співачка Таїсія Повалій намагалася знищити конкурентку – Катерину Бужинську (Ящук), яка тільки розпочинала свою карʼєру. Про це розповів продюсер, Народний артист України та ексчоловік Бужинської Юрій Квеленков.

З 1994-го по 2000-ий рік Квеленков працював зі співачкою Таїсією Повалій. «У мене був перший в Україні американський звук JBL SR serias, новий джип Isuzu з причепом. До мене в офіс на Березняках прийшов Ліхута і сказав: у тебе є звук, у мене є Тая, давай працювати... Я, звісно, погодився», – пригадав чоловік. 

Продюсер зауважив, що така співпраця була для нього цікавою. Повалій на той момент мала в активі перемогу на Слов'янському базарі та записаний Олегом Ступкою та Олександром Волошиновим перший альбом «Панно кохання». Спонсором співачки був бізнесмен із Чернівців Ігор Плужников. «Найдобріша і не жадібна людина не шкодувала витрачати гроші на те, що їй подобалося. Коли він створив телевізійний канал «Інтер», ми з Ліхутою були його першими музичними продюсерами. Плужников тонко відчував професіоналів і довіряв, сподіваючись, що не помилиться», – розповів Квеленков.

Згодом продюсер почав сам займатися своїми проєктами: Аліною Лебедєвою з Дніпродзержинська (Кам'янського) та Катериною Бужинською із Чернівців. Квеленкову допомагали земляки Бужинської: так, Плужников платив щомісяця 500$ стипендії та обіцяв дати гроші на розкрутку співачки.

«Одного разу до мене зателефонував Ліхута та сказав, що треба зустрітися. Зустріч відбулася на клумбі бульвару Дружби народів під «батьківщиною-матір'ю». Я сів у машину Ігоря і він мені сказав, що Тая більше не хоче терпіти Катю, що Плужников – це їхній спонсор і щоб я вибирав, ми йдемо разом і в шоколаді або розлучаємося і більше не працюємо разом. На той момент, як звукорежисер, я відпрацював із Повалій сотні концертів від сільських клубів до палацу Україна. Звичайно, як ви вважаєте, що я відповів?.... правильно. Усе почав робити сам. Від грошей Плужникова теж відмовився. Це ж був їхній спонсор!))) Ось така історія», – зазначив Квеленков.

Зауважимо, з 1995-го 2006-й Квеленков був продюсером співачки Катерини Бужинської. Згодом він став продюсером Наталії Бучинської, Миколи Гнатюка та дуету «Світязь».

До слова, продюсером талановитої дівчинки Катерини Ящук з Чернівців Квеленков став, коли їй було всього 14, а йому – 34. Коли дівчині виповнилося 19 років, вона стала його дружиною.

Нагадаємо, декілька років тому співачка Катерина Бужинська відверто розповіла, яку трагедію в особистому житті їй довелося пережити на початку кар'єри. За славу дівчині довелося платити дуже дорого. Артистка розповіла про першого чоловіка-продюсера Юрія Квеленкова, який перетворив її життя на справжнє пекло.

Виконавиця зізналася, що у 19-річному віці зробила примусовий аборт. На цьому наполіг тодішній чоловік і продюсер артистки Юрій Квеленков. Після цього стосунки у подружжя дали тріщину. А щоб залишитися на сцені Катерина зазнавала насильства. «І принижував, і руку піднімав. Наші стосунки, наше життя з Юрієм, це для мене була просто драма, трагедія, постійні сльози», – зізналася артистка.

«Він сам гуляв, зраджував, а мене закривав. Але я навіть ніколи не подивилася вбік і ми прожили вісім років шлюбу. І я ніколи йому не зрадила і мені було дуже боляче з ним жити», – сказала співачка.

Раніше повідомлялося, що Таїсія Повалій приїхала в Луганськ співати для окупантів. Компанію на сцені скандальній співачці склали путіністи Олександр Михайлов, Лариса Доліна, Сергій Шакуров та інші.

До того ж зрадниця Таїсія Повалій продовжує розповсюджувати російську пропаганду. Замість того, щоб засудити дії окупантів, артистка облила брудом Батьківщину – Таїсія Повалій підтримала вбивства українців (відео).

Крім того, Повалій заявила, що Путін позбавить світ від нацизму, з яким вона «безпосередньо зіткнулася».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: