Актора-путініста Боярського екстрено госпіталізовано

За словами лікарів стан артиста середньої тяжкості, а його син стверджує, що це звичайне обстеження
фото з відкритих джерел

Ця госпіталізація стала для артиста другою за місяць

Російського артиста та палкого прихильника Путіна Михайла Боярського вдруге за місяць госпіталізовано до лікарні Санкт-Петербурга. Про це повідомив Telegram-канал «Nexta».

За інформацією російських Telegram-каналів, лікарі оцінюють його стан як середньої тяжкості. Однак за словами сина артиста, депутата Держдуми Сергія Боярського, його батька відвезли на планове обстеження. Зазначається, що 31 грудня у артиста заплановано спектакль, тож родичі вирішили оцінити стан його здоров'я перед заходом – його можуть виписати додому вже сьогодні ввечері.

Актора-путініста Боярського екстрено госпіталізовано фото 1

Варто додати, що 28 листопада Боярського вже госпіталізували через проблеми із серцем. 4 грудня артиста виписали.

Раніше російські ЗМІ писали, що Михайла Боярського зроблять довіреною особою Путіна на президентських виборах, при цьому він вже неодноразово був нею на попередніх виборах у РФ. Артист є палким прихильником російського диктатора та називав його «найвидатнішим політиком, особистістю номер один на всій планеті».

Нагадаємо, 11 березня 2014 року Боярський підтримав позицію Володимира Путіна щодо російської агресії в Криму, підписавши колективне звернення до російської громадськості. У серпні 2015 року Боярський внесений до «Чорного списку Міністерства культури України». Фігурант бази даних центру «Миротворець» як особа, що становить загрозу національній безпеці України і міжнародному правопорядку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: