Вийшла заміж екс-володарка титулу «найбільші натуральні груди України» 

Вінничанка з 11-м розміром підкорила Книгу рекордів України

Вийшла заміж вінничанка Надія Щербань, яка у 2015 році потрапила до Книги рекордів України завдяки своєму бюсту. Дівчину визнали володаркою найбільших натуральних грудей в країні. У Надії бюст 11-розміру, а об'єм грудей – 121 сантиметр.

Обранцем 33-річної рекордсменки став чоловік на ім’я Олег Шкляр. Додаткової інформації про нього немає.  Надія прославилася, коли взяла участь в телешоу «Говорить Україна», яке транслювало ТРК «Україна». Під час ефіру її натуральний бюст визнали найбільшим в України. Сертифікат «Найбільші натуральні груди» дівчині вручили представники Книги рекордів України. Згодом дівчина поступилася титулом.

«Усі жінки в нашому роді з пишними грудьми – і бабуся, і мама, і старша моя сестра Юля, – розповідала в одному з інтерв’ю Надія. – Ще в шкільні роки я помітила, що мої груди швидко зростають. Що було робити – приймала себе такою, якою є. А до пильних поглядів оточуючих звикла. Спокійно ставлюся і до того, коли незнайомі люди цікавляться, справжні у мене груди чи ні. А зовсім вже невиховані, буває, проходячи повз, тицяють у мене пальцями, ще й відпускають жарти на кшталт «ну прямо грандіозні цицьки», «на фіга такі кулі» або просто вигукують «ого-го!» Очевидно, вважають, що маю імплантати. Причому зауважила, що найчастіше образити мене намагаються жінки чи хлопці, які прогулюються в компанії дівчат із ледь помітними грудьми. Не знаю чому так відбувається. Навчилася не реагувати на різноманітні образи. Адже я не належу до тих жінок, які люблять виставити свої груди напоказ. Ну і, звичайно, нічого і нікому пояснювати з приводу свого погруддя не збираюся. Якщо, до того ж, ці люди нічого не розуміють у жіночій красі».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Надин Щербань (@shcherbannadin)

Надія має чималий досвід зйомок у телевізійних проектах та серіалах. Зокрема вона брала участь у відомому гумористичному шоу «Ліга сміху», а також грала одну з ролей у фільмі «Шалене весілля 2».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: