Відома російська телеведуча втікла з родиною до США

Ольга Шелест емігрувала з чоловіком та доньками
фото з відкритих джерел

Ольга Шелест розірвала контракти із російськими компаніями

Відома російська телеведуча Ольга Шелест, яка зробила успішну кар'єру на ТВ та була затребувана як ведуча на різних зіркових заходах, виїхала до Америки. З телебачення Шелест звільнилася у лютому минулого року після повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Вона також розірвала контракти із російськими компаніями.

Російські видання пишуть: «Після початку СВО Шелест зникла з публічного простору і лише зрідка виходила на зв'язок у своїх соціальних мережах. В оточенні зірки розповіли, що вона звільнилася з усіх місць робіт та переїхала з чоловіком та дітьми до США».

Ольга Шелест – російська телеведуча, актриса кіно, телебачення та дубляжу, є одним із перших віджеїв каналу «MTV Росія». Свою кар'єру ведуча починала на «Муз-ТВ», також працювала на телеканалах СТС та «НТВ-Плюс». Ольга Шелест є лауреатом телевізійної премії ТЕФІ у номінації «найкраща ведуча розважальної програми».

Раніше «Главком» писав, що екскоханий та продюсер Ані Лорак, Юрій Фальоса, після того, як окупанти розтрощили його будинок в Києві, втік до Росії та видалився із соцмереж.

Читайте також: Лію Ахеджакову звинувачують у держзраді та хочуть позбавити всіх нагород

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: