Телеведучу Хамайко втягнули в жахливу аферу: Шахраям повірив навіть чоловік моєї сестри

фото з відкритих джерел

Знайомі Хамайко теж стали жертвами злодіїв та переказали їм чималі суми коштів

Телеведуча Валентина Хамайко розповіла в ефірі «Сніданку з 1+1», що зловмисники зламали її телеграм-акаунт. Це сталося, коли донька ведучої ввімкнула аудіоказку на планшеті, до якого й був прив'язаний месенджер. Утім, Валентина тоді не звернула на це жодної уваги.

«Вона запускає собі ввечері аудіоказку перед сном. Це була дев'ята година, вона вмикає казку і каже: «Ой, мамо, тут треба щось робити». А я дивлюся, потрібно пройти авторизацію: «Кажу, Миросю, ти щось знову накрутила». Кажу все, сьогодні без аудіоказки», – цитує Валентину ТСН.

Хамайко згадала про це, коли з акаунту в телеграм невідомі почали надсилати її друзям повідомлення з проханням переказати їм гроші. Валентина була шокована і одразу ж спробувала розібратися з цим. Утім, знаменитість вже не мала доступу до свого акаунту.

«Перша моя думка була, коли мені надіслали скрин: «Де я, а де крипта». 100% мої друзі зрозуміють, що це не я. А вони кажуть: «Та ні, ну там же ж твій чоловік, йому терміново, можливо, треба було». Вони знають, що чоловік мій зараз на фронті, і іноді там відбуваються збори. Ми бачили, що ти для чоловіка просиш. Повірив навіть чоловік моєї сестри»,– поділилася ведуча.

Валентина говорить, що шахраї писали повідомлення надто переконливо. Коли ведуча звернулася до кіберполіції, то вони з'ясували, що деякі знайомі Хамайко теж стали жертвами злодіїв та переказали їм чималі суми коштів. «Вони використовували попереднє листування, вони бачили, як я звертаюся до людей, вони вітали людей зі святами, з Благовіщенням, вони запитували про дітей, вони вели дуже філігранний діалог. Були перекази на 12 тисяч. Я так розумію, що доларів. Ти настільки наляканий, ти настільки маєш відчуття якоїсь провини, що через довіру до тебе постраждали інші люди», – зазначила ведуча.

Читайте також: Катерина Кухар показала ноги у синцях та відверто розповіла про іншу сторону слави

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: