Полякова з Єфросиніною заспівали легендарний хіт Білик: Пісня просто якась магічна

фото з відкритих джерел

Подруги записали в Грузії черговий випуск своїх «Дорослих дівчаток»

До співачки Олі Полякової в Грузію, де та бере участь у шоу «Танці з зірками», навідалася телеведуча Маша Єфросиніна. Подруги не лише записали разом новий випуск популярної ютуб-програми «Дорослі дівчатка», а й заспівали в одній з грузинських кав’ярень легендарну пісню Ірини Білик «Ти мій».

Телеведуча Єфросиніна прилетіла спеціально до Грузії, де зараз перебуває Полякова. Українські зірки зустрілися в одній з кав’ярень. Пізніше Полякова поділилася шанувальниками у соцмережі знімком, на якому вони з Єфросиніною співають знамениту пісню Ірини Білик «Ти мій».

Телеведуча згадала, що вперше побачила виконання Іриною Білик цієї пісні, їй було 13 років. Тоді, за її словами, вона відчула неймовірні емоції: «У мене був шок, я не знала української мови, але ця пісня була просто якась магічна. Іра була кимось новим і свіжим, зовсім не схожим на жодного радянського артиста».

Раніше «Главком» писав, що Полякова розповіла, як грузини ставляться до українців. «Вони активно підтримують, постійно намагаються чимось допомогти. На кожному кроці українські прапори виходиш в аеропорту і одразу бачиш наш прапор. І ти розумієш, що тут тобі раді, не скривдять, нагодують та заспівають пісню», – каже співачка.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: