Співачку Надю Дорофєєву розкритикували за виконання Щедрика

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Українці проти, аби всесвітньо відомий твір Леонтовича виконували артисти, щоб «популяризувати себе»

Співачка Надя Дорофєєва об’єдналася з колегою LELY45 у новій версії легендарної щедрівки та потрапила під критику у мережі за виконання Щедрика.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)

Нова версія легендарної композиції викликала негативну реакцію українців. Виконавиці вкорте нагадали, якою вона була до початку повномасштабного вторгнення.

«Геть від Щедрика, то дитячий хор виконує і виконувати має, а не співачка з поп естради», «Чому до війни цього не було? Якось гидко зараз це дивитися», «Жахливе виконання», «Є пісні, які не потрібно оновлювати, щоб популяризувати себе. Це не просто культовий саундтрек Різдва, а всесвітньо відомий твір Леонтовича, історичне та культурне надбання», - пишуть у коментарях інтернет-користувачі.

Раніше «Главком» писав, що Надя Дорофєєва презентувала нову пісню «Щоб не було», яку виконала разом зі своїм бойфрендом, ресторатором Михайлом Кацуріним. Деякі шанувальники артистки і тут знайшли привід до невдоволення: «За Володьку обіда», «Як гарно Міша шевелить губами. Свистить тоже нічого», «Чекала на дует з Дантесом, можливо тепер у чотирьох хоча б заспіваєте», «Дантес хоч співав, а Міша просто свистить», «Розчарувалась в цій співачці! Навіть слухати не хочеться».

Однак багато коментарів таки більш приємних: «Надя, дякую за цю пісню. Дякую, що розділили з усіма нами радість цих стосунків. Твої очі нарешті засвітилися іншим світлом, якого давно не бачили, і я дуже радий за тебе і за Мішу», «Та в них же одні очі на двох! Боооже! Як вони схожі», «Як Міша на неї дивиться!», «Ви закохані, це прекрасно!», «Аж захотілося закохатися».

Читайте також: Гори спокійно, русня! Melovin переспівав відому пісню Пугачової

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: