Від Лії Ахеджакової відвернулися російські колеги

Ахеджакова: Один актор раптом перестав зі мною вітатися. А коли він хворів, я їздила до лікарні
фото з відкритих джерел

Російська акторка, яка виступає проти війни в Україні, страждає від «хороших росіян»

Російська акторка Лія Ахеджакова, яка публічно критикує кремлівську владу за розв’язання війни в Україні, пожалілася, що її не приймають колеги з театру. Артистка розповіла, що один із акторів навіть перестав із нею спілкуватися.

«Я знаю, з ким уже не можна розмовляти. Один мій партнер Саша Берда – ми у Віктюка з ним грали і багато років у «Квартирі Коломбіни» – раптом перестав зі мною вітатися. А коли він хворів, я їздила до лікарні, розмовляла з лікарями, казала, що це приголомшливий, чудовий артист, допоможіть. Він був дуже хворий. І раптом він перестав зі мною вітатись», –  розповіла акторка в ефірі ютуб-шоу «Бюро».

«Я кажу: «Саше, ти зі мною не вітаєшся?» І вчора, стоячи на нашій спільній сцені, він мені сказав: «Не буду я з тобою вітатись!» Я розплакалася. Ну, він пішов, не бачив», – продовжила Лія Меджидівна.

Раніше «Главком» писав, що на Лію Ахеджакову, яка виступає проти війни в Україні, напали в Росії під час виступу перед глядачами. Ця інформація з'явилася на особистій сторінці в Інстаграм актриси.

«Показували виставу «Гра в Джин» у «Сучаснику», і на мене розпорошили перцевий балончик. Якийсь неадекват це зробив. Не знаю, чим там я йому завадила. А може, навіть і через мою позицію щодо війни з Україною, до президента Росії Володимира Путіна, до уряду, до влади загалом не знаю», – написала актриса. На місце події викликали правоохоронців.

Російська актриса в одному з інтерв’ю заявила, що втомилася від розв'язаної Росією війни і хоче якнайшвидше приїхати в Україну після нашої перемоги. «Як я втомилася від цієї війни, що навіть коментувати нічого не хочеться. Втомилася від цієї уявної величі Росії, боротьби за «свої» землі. Втомилася від Путіна. Хочу миру, тепла, спокою. Хочу бачити людей живими, здоровими та радісними», – написала Ахеджакова в Інстаграм.

«Зараз українці, за фактом, працюють на два фронти – і свою країну захищають, і змушують путінський режим видихатися і слабшати», – додала актриса.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: