Венсан Кассель розлучається з Тіною Кунакі, яка молодша від нього на 30 років

фото з відкритих джерел

56-річний актор видалив із Інстаграма усі фотографії з 26-річною дружиною

Актор Венсан Кассель та його молода дружина Тіна Кунакі спровокували чутки про розлучення. Про це повідомляє видання Daily Mail із посиланням на джерело.

«Вони розлучилися кілька тижнів тому. Тіна вбита горем», – йдеться у повідомленні джерела. Причина розриву не уточнюється. Журналісти також зазначили, що 56-річний актор видалив із Інстаграма усі фотографії з 26-річною дружиною.

Про проблеми у відносинах пари в мережі заговорили після того, як Тіна Кунакі не публікувала спільних фотографій із чоловіком протягом кількох тижнів. При цьому раніше пара постійно ділилася в соцмережах фотографіями, на яких вони зображені разом. Останнім часом Кунакі публікувала лише кадри з фотосесій, а Кассель розповідав про свої нові фільми.

Крім того, журналісти звернули увагу на те, що Кассель не привітав дружину з днем народження в соцмережах. Самі Венсан Кассель та Тіна Кунакі чутки про розлучення поки не коментували.

Венсан Кассель і Тіна Кунакі одружилися у 2018 році через два роки після знайомства. У 2019 році у них народилася донька Амазоні. Їхній шлюб часто критикували у ЗМІ через 30-річну різницю у віці. Раніше Кассель був одружений з Монікою Беллуччі, з якою розлучився в 2003 році після 14 років шлюбу. Вони мають двох спільних дочок: Діву та Леоні.

Читайте також: Ірина Білик в день народження отримала публічне зізнання в коханні від колеги

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: