Вакарчук заявив, що йде з телепроекту «Голос країни»: Вже відомо, ким замінять

Один із членів журі 12-го сезону шоу «Голос» на 1+1 Святослав Вакарчук відмовився від подальших зйомок. Музикант заявив, що наразі в його пріоритетах  інше.

«Ті, зняті взимку програми, так і не вийшли в ефір у лютому, березні з очевидних причин. Наразі продакшн «Голосу країни» прийняв рішення показати відзняті до повномасштабного вторгнення Росії епізоди, додавши щось актуальне, бо життя у січні 2022 та вересні 2022  – різні всесвіти. Розумію рішення команди проєкту вийти в ефір, але мене у дозйомках не буде (покажуть лише у «старих» січневих кадрах). Моє завдання зараз – підтримувати бійців на фронті, на Сході та Півдні, допомогати Україні у благодійному турі ОЕ #HelpforUkrainetour», – написав Вакарчук у на своїй сторінці у ФБ.

Пізніше 1+1 заявив, що натомість глядачі побачать у суддівських кріслах Надю Дорофєєву, Олю Полякову та Потапа, а також команду «Другого шансу» – тренера Андрія Мацолу та артистку Олександру Заріцьку, вона ж KAZKA.

Раніше Главком писав, що популярне талантшоу «Голос країни» повертається на телебачення, але не на канал «1+1». Нові випуски проекту, зняті до війни, покажуть у ефірі телеканалу ТЕТ із 2 жовтня. Про це повідомили ведучі телешоу Юрій Горбунов та Катя Осадча в ефірі «Сніданку з 1+1».

Нагадаємо, на початок повномасштабного вторгнення встигло вийти п'ять епізодів музичного шоу. Суддями 12 сезону стали співачки Оля Полякова та Dorofeeva, продюсер Потап та музикант Святослав Вакарчук. Також у новому сезоні з'явилася команда народного тренера Андрія Мацоли та солістки гурту Kazka Олександри Зарицької.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: