Оля Полякова здала у Велику Британію вчитися і меншу дочку

Маленька Аліса
фото з відкритих джерел

Молодшій дочці співачки Алісі – 10 років

Українська співачка Оля Полякова у програмі ЖВЛ розповіла, що її молодша дочка Аліса вчитеметься у Лондоні. «Це школа boarding, коли навчання разом із проживанням. Школа зробила нам безпрецедентну знижку, бо хотіли українського студента. Її потрібно буде навідувати раз на три тижні. Це було дуже важке рішення, оскільки Аліса моя, мамина донечка. І вона навіть ще спить зі мною разом до цього дня. Аліса сказала: Мамо, не віддавай мене туди. Однак я сіла з нею, поговорила, розповіла, що мені треба працювати, я мотаюся. Що я так зможу заробити гроші, допомогти країні. Тільки десь за кордоном, тут заробляти немає можливості», – зізналася співачка.

Раніше «Главком» писав, що співачка спростувала інформацію про те, що її старша дочка Марія відмовилася від навчання у британському виші через хлопця. Донька співачки Олі Полякової, Маша, нещодавно шокувала прихильників новиною про те, що кидає навчання у Великій Британії заради свого хлопця. 17-річна Марія Полякова заявила, що не буде вчитися в Лондоні і повертається додому: «Я відмовилася від навчання за кордоном заради хлопця».

Однак, за словами мами дівчини, це був лише жарт у відео для TikTok. Про це повідомила Оля Полякова у своїх сторіз в Instagram. Зараз співачка знаходиться Англії, куди приїхала провідати доньку. «Ну-мо вгадайте в якому місті в Англії ми знаходимося з Машуською й шо ми тут робимо? Понаписували, що Маша кинула навчання заради свого парубка, вона дурна чи що?» – каже співачка.

Нагадаємо, що Маша Полякова розпочне навчання в одному з престижних музичних вишів Великої Британії – BMus в Лондоні.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: