«Голос країни» повертається на ТБ, але не на «1+1»: де покажуть

Святослав Вакарчук
фото з відкритих джерел

Нові випуски проєкту, зняті до війни, покажуть у ефірі іншого телеканалу

Популярне талантшоу «Голос країни» повертається на телебачення, але не на канал «1+1». Нові випуски проекту, зняті до війни, покажуть у ефірі телеканалу ТЕТ із 2 жовтня. Про це повідомили ведучі телешоу Юрій Горбунов та Катя Осадча в ефірі «Сніданку з 1+1».

Телеведучі закликали долучитися до ініціативи 1+1 media. Щотижня під час трансляції проекту буде відкрито благодійний збір для допомоги ЗСУ. «Допомога ЗСУ – це зараз святе. Особливо зараз, за ​​такої оптимістичної обстановки на фронті, коли приходять такі новини, на які ми чекали місяцями. Тому... зараз уже навіть є жарт: «Боюсь спати, бо прокинусь, а ЗСУ вже під Москвою», – розповів Юрій Горбунов.

Плюсівці також відповіли на невдоволення телеглядачів, які вважають, що показувати подібні розважальні шоу зараз не варто. «Музика завжди підтримувала людей як у найщасливіші, так і найскладніші моменти життя, від воєн до пандемійУ нових випусках телеглядачі почують як українську класику, так і сучасні пісні, що були написані під час повномасштабної війни. Крім того, протягом сезону ми оголошуємо благодійну мету – переглядаючи випуски, глядачі зможуть допомогти нашим захисникам боротися з ворогом. Це наш спільний голос для збереження та перемоги України», – поділився генеральний продюсер каналу 1+1 Максим Кривицький.

Нагадаємо, на початок повномасштабного вторгнення встигло вийти п'ять епізодів музичного шоу. Ведучими 12 сезону стали Катя Осадча та Юрій Горбунов, а суддями – співачки Оля Полякова та Dorofeeva, продюсер Потап та музикант Святослав Вакарчук. Також у новому сезоні з'явилася команда народного тренера Андрія Мацоли та солістки гурту Kazka Олександри Зарицької.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: