Тополя назвав відомого співака, який здивував на фронті

Тарас Тополя
фото з відкритих джерел

Тарас Тополя розповів, чому погодився повернутися з фронту

Лідер гурту «Антитіла» в інтерв'ю 24 каналу розповів про службу в одному батальйоні з солістом одного з українських гуртів. Як зізнався артист, співак його здивував.

«Приємно здивував Сергій Василюк з гурту «Тінь Сонця». До війни я не був близько знайомий із творчістю цього гурту. Знав, що такі є, що в них – рокова, готична музика, українська лірика з певними етнічними мотивами, але глибоко не цікавився. Та коли побачив, як цей хлопака служить у нашому батальйоні, як він поруч з усіма на передовій, під обстрілами робить бойову роботу – це повага. Це повага і шана на все життя. І він музикант, соліст гурту», – розповів Тополя.

Раніше лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя розповів, чому погодився повернутися з фронту. «Главком» писав, що гурт «Антитіла», музиканти якого з перших днів російської агресії вирушили на фронт, повернулися з Харківської області до Києва. За наказом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, музиканти більше не будуть знаходитися у зоні бойових дій. Про це артисти повідомили шанувальникам на офіційній сторінці в Інстаграм. Музиканти наголосили, що повертаються до творчості, проте продовжать залишатися у складі оборони. «Антитіла» продовжують бути бійцями 130 батальйону, як це було протягом шести місяців війни.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: