Скандальний балерун Полунін, який народився та виріс в Херсоні, назвав Путіна «ангелом»

Полунін має кілька татуювань із зображенням агресора
фото з відкритих джерел

Полунін, колишній українець, отримав російське громадянство в 2018 році

Колишній українець, танцюрист Сергій Полунін – у минулому соліст Королівського балету в Лондоні, а нині затятий путініст, дав інтерв'ю російскій пропагандистці Tatarka FM, в якому вкотре розповів, як захоплюється політикою Путіна.

«Це всередині мене закладено змалку. Коли я ще був маленький, ще в Херсоні, на пляжі сидимо, і мати розмовляє з кимось, обговорюють президента, Володимира Володимировича. Хтось каже щось негативне, а я думаю: «Ви що не розумієте! Ви що, не бачите істину?» Потім був момент: мені наснилося, що десь у залі сидить Путін, і я його захищаю. Просто відмахуюсь, навіть ніж дістав, – нудотно щебече запроданец. – Путін для мене – ангел. Я бачу його ангелом, який був посланий згори, цей лідер справді від Бога, він посланий Росії, напевно, за якісь добрі справи, ми його заслужили, пройшли свої випробування та муки. Країні дається той лідер, якого країна заслужила, мені здається, він найсильніший, найкращий лідер».

Полунін, колишній громадянин України, отримав російське громадянство в 2018 році. «Росія для мене завжди була і є добром, я дуже щасливий стати громадянином Росії і прийняти позицію проти злих та безсовісних людей, які створюють революції в Україні, Грузії та інших країнах», – написав він, коментуючи новий паспорт, і розповів, що висловлює підтримку президенту Росії Володимиру Путіну, за яким танцівник «бачить правду». Полунін має кілька татуювань із зображенням Путіна. Артист в юності був солістом Королівського балету в Лондоні, однак через своє заховлення агресором поплатився міжнародною кар'єрою.  

Раніше «Главком» писав, що Полунін вивіз бабусю з рідного Херсона до Росії після деокупації міста.

Читайте також: Найвідоміший у мережі російський психолог відмотузив на камеру клієнтку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: