Вакарчук написав, що авіакатастрофа в Броварах – його особиста трагедія

фото з відкритих джерел

Серед загиблих внаслідок авіакатастрофи – керівництво МВС

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук на своїй сторінці в Фейсбук виклав емоційний допис про трагедію, яка сталася сьогодні в Броварах Київської області.

«Співчуття рідним і близьким діток і дорослих, які сьогодні загинули в Броварах. Яка жахлива трагедія! Особливо страшно усвідомлювати смерть маленьких дітей… Для мене ця трагедія є і особистою. Я добре знав Дениса Монастирського та Євгена Єніна. За останні 10 місяців ми багато співпрацювали, разом наближаючи Перемогу. Денис і Женя були розумними, відданими Україні людьми. Дуже важка втрата. Вічна пам’ять усім загиблим!», - написав музикант.

Нагадаємо, у Броварах біля дитсадка впав гвинтокрил. Під час трагедії у садку перебували діти та співробітники закладу. Серед загиблих внаслідок авіакатастрофи у Броварах керівництво МВС – міністр Денис Монастирський, перший заступник Євген Єнін та державний секретар Юрій Лубкович.

Президент України відреагував на жахливу трагедію. «Станом на цю хвилину загинули три дитини. Невимовний біль. Гвинтокрил упав на територію одного з дитячих садочків. Доручив Службі безпеки України у взаємодії з Національною поліцією України й іншими уповноваженими органами зʼясувати всі обставини того, що сталося. На місці трагедії працюють усі служби. Мої співчуття всім рідним і близьким загиблих! Денис, Євген, Юрій, команда МВС... Справжні патріоти України. Світла памʼять! Світла памʼять усім, чиї життя забрав цей чорний ранок!», – написав Зеленський.

Читайте також: Я не знаю, що мені робити. Андре Тан звернувся до українців

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: