Pet Shop Boys випустили пісню про Путіна, в якій показали, про що той мріє

Англійський гурт презентував відео про російського ката
фото з відкритих джерел

В пісні теперішнього російського диктатора порівнюють з колишнім – Сталіним

Британський гурт Pet Shop Boys випустив пісню Living In The Past («Жити минулим»), яка присвятили російському диктатору Путіну. У кліпі – кадри інавгурації кремлівського лідера, відкриття пам'ятника Сталіну в одному з російських міст, затримань під час акцій протесту, а також військових, що марширують.

У тексті пісні від імені Путіна йдеться, про що він мріє: щоб його боялися так само, як колись Сталіна. «Як і він, я виграю. Мене не затьмарять. Я хочу, щоб люди вмирали з моїм ім'ям на устах», – слова з пісні.

Pet Shop Boys – британський синтипоп та хаус дует, створений у 1981 році в Лондоні. Pet Shop Boys (перекладається як «Хлопці із зоомагазину») є одним з найбільш комерційно успішних та плідних колективів Великої Британії, що записують танцювальну музику.

Раніше «Главком» писав, що Pet Shop Boys висловив підтримку російській співачці Аллі Пугачовій, яка публічно виступила проти війни в Україні. Музиканти зробили публікацію у своєму офіційному акаунті Twitter. «Ми милуємося сміливістю та чесністю легендарної російської суперзірки Алли Пугачової, яка засудила війну Володимира Путіна з Україною, заявивши, що вона зробила Росію ізгоєм», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Держдума вимагає стерти Барбару Брильську з «Іронії долі» через гнівний коментар

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: