41-річна Періс Хілтон вперше стала мамою: вагітною її не бачили

Хілтон: Я завжди мріяла стати матір'ю
фото з відкритих джерел

Сина Періс та її чоловіку ймовірно народила сурогатна мама

Знаменита голлівудська блондинка Періс Хілтон повідомила в соцмережі про те, що стала мамою. Сина 41-річній Періс та її чоловіку ймовірно народила сурмама.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Paris Hilton (@parishilton)

Періс та Картер давно мріяли стати батьками, заради цього навіть готувалися до процедури ЕКЗ. Очевидно, Хілтон все ж таки вирішила вдатися до послуг сурмами. І ось на світ з'явився первісток зіркового подружжя – син, ім'я якого поки що не озвучується.

«Я завжди мріяла стати матір'ю, і я така щаслива, що ми з Картером знайшли один одного»,  – розповідала білявка в інтерв'ю.

Нагадаємо, Періс Хілтон отримала шалену популярність на початку нульових завдяки образу багатої блондинки, яка не блискуча розумом. Тоді її життя було схоже на одну велику тусовку. До речі, Хілтон непогано проводила час з багатьма зірками – Брітні Спірс, Ліндсі Лохан. З роками Періс змінилася і зрозуміла, що головне для неї не шалені вечірки, а родина.

«Я отримав унікальну можливість щодня впізнавати справжню Періс. Був схвильований тим, що вона стала моєю дружиною! Вона випромінює добро, щирість. Періс хоче зробити світ кращим, впевнений – з неї вийде прекрасна дружина і мама», – ділився чоловік блондинки.

Хілтон та Реум одружилися восени 2021 року. Малюк став першою дитиною для Періс, Картер має доньку.

Читайте також: Диванна тактика. Особливий секрет виховання дітей від Кейт Міддлтон

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: