Удар нижче пояса. Гуморист «Кварталу» Юрій Великий висміяв істерику Соловйова

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Гуморист видав чергову пародію на головного російського пропагандиста

Гуморист студії «Квартал 95» Юрій Великий видав нову пародію на реалії сьогодення: цього разу на головного російського пропагандиста Володимира Соловйова, який ледве не втратив розум після того, як дізнався, що президент Китаю зателефонував українському очільнику держави.

«Днями президент Китаю Сі Цзіньпін уперше зателефонував до Володимира Зеленського. Цей дзвінок відбувся вже за кілька днів після того, як китайський посол розлютив Європу, поставивши під сумнів суверенітет пострадянських держав. Звичайно, більшість російських пропагандистських медіа не могли оминути цю тему стороною. І очолить сьогодні цей «ганебний процес» головне «невдоволення» РФ – Рудольфович», – йдеть в анонсі відео

«Це як називається? Дякую Сі Цзіньпіну за ніж у спину? Так, чи що? Якщо на те пішло, то це було не в спину і не ніж. Це був удар нижче пояса. Та і ударом це не назвеш. Скоріше підле китайське проникнення, поки ми всією країною довірливо вставали з колін», – емоційно поскаржився Соловйов в пародії Великого.

Раніше «Главком» писав, що Юрій Великий зняв пародію на Гіркіна, якого він називає Ігорем Нудиловичем Гнілкіним. Крім Гіркіна гуморист в ролику пройшовся по відомій російській пропагандистці Маргариті Симоньян (в пародії називає її Симоньяна Маргарин) та Євгену Пригожину, який закликає «закінчити спецоперацію, бо всіх цілей досягли». «А нагадайте, яка у нас була ціль? – каже Гіркін голосом Великого. – Якщо об#срунькатися на весь світ, то ми навіть перевиконали план. Сотні тисяч наших солдат землефікували. У мене виникає питання: може легше когось одного муміфікувати?».

Читайте також: Блогерка розповіла правду про українську співачку, яка прославляє в Москві окупантів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: