Скоро вже буде наступ. Гуморист «Кварталу» Великий показав пародію на Зеленського

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Артист представив свою версію тіктоківського хіта

Зірка студії «Квартал 95», актор Юрій Великий, який випускає одну за одною пародії на реалії сьогодення, зняв ролик про Володимира Зеленського. Відео артист оприлюднив на своєму ютуб-каналі.

Актор Юрій Великий, який у студії «Квартал 95» пародіює Володимира Зеленського, випустив привітання від імені президента з Великоднем.

«Бажаю, щоб сьогодні у кожного з вас була на столі смачна та запашна паска, чи як зараз кажуть пас-ка, – Юрій Великий передав останнє слово з інтонацією з відомої пісні «Скоро буде паска», яку записав гурт Мюслі UA, надихнувшись відео з 5-річним українцем Матвієм, яке стало вірусним в мережі. – Всім хто, дотримувався Великого посту, нарешті можна поїсти м'яско, сардельки, курочку, ковбаску. Тому всім бажаю мирного  свята, а для тих, в кого нема нічого святого і хто не дає нам повернутися до мирного і спокійного життя, в мене є особливе «привітання». Отже, слухайте уважно».

«Ми готуємо наступ, контрнаступ. І скоро зробимо з вас тут сардельки, шашличок і ковбаску... Краще зваліть, будь ласка, на вас чекає поразка!» – звернувся Великий в образі Зеленського вже до окупантів.

Також у відео присутні колишній прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, а також ексрадник Офісу президента Олексій Арестович та інші відомі українці.

Читайте також: Пробила дно. Комік Великий з «Кварталу» висміяв у пародії «44-річну дівчинку» Ані Лорак

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: