Учасниця шоу «Холостяк» та колишня Тараса Цимбалюка вийшла заміж в США

Чоловік Вікторії живе та працює в Америці
фото з відкритих джерел

Зірка серіалу «Спіймати Кайдаша» привітав колишню дівчину із весіллям

Одна з учасниць дванадцятого сезону телешоу «Холостяк» та колишня кохана актора Тараса Цимбалюка Вікторія Варлей вийшла заміж.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Victoria Varley 🇺🇦 (@viktoriavarley)

Про це дівчина розповіла у себе на сторінці в Instagram. За її словами, вона зустріла коханого вже після закінчення романтичного шоу, який закінчили знімати ще рік тому, але через війну показали лише нещодавно. Варлей в соцмережі виклала світлину зі своєї весільної фотосесії.

Вікторія розповідає, що її коханий Петро, котрий старший її на 10 років, – бізнесмен і не публічна людина. Він живе і працює у Нью-Йорку. Вікторія також каже, що попри те, що батьки чоловіка росіяни, він підтримує Україну: «Перші роки життя провів в Амстердамі, потім з сім'єю переїхав до Фінляндії і згодом до Нью-Йорка, де прожив 31 рік на Мангеттені. Його батьки росіяни. Мій чоловік від перших днів війни підтримує Україну і допомагає разом зі мною ЗСУ».

Тарас Цимбалюк привітав колишню дівчину із заміжжям: «Клас, Дервіш! Вітаю! Многая літа!». На що Варлей відповіла: «Дякую, Дуд! Шкода, що тебе не було на моєму весіллі, я хотіла всіх колишніх зібрати, ну, тебе, звісно, першою чергою, бо ти мій улюблений колишній».

Варлей зізналася, що познайомилася з Петром у США ще до участі у «Холостяку 12». Але тоді чоловік ще не був офіційно розлучений і Вікторія не стала відмовлятися від зйомок у телешоу. «Все що зі мною відбулося після проєкту, ще раз доводить, що завжди треба йти за своєю мрією і ніколи в собі не сумніватися. Я завжди знала, що вийду заміж тільки один раз, і це буде найкращий чоловік, саме тому я так довго його чекала. Я ніколи не зациклювалась на віці, для мене це «совкове» мислення, яке на жаль притаманно багатьом. Дівчата не слухайте тих, хто намагається вам вбити в голову якісь рамки й правила, для всього є свій час, і все настає в правильну мить саме для вас, не варто втрачати себе, намагаючись підлаштуватися під оточення. Кожна з вас має право претендувати на успіх, оточуйте себе тільки тими, хто вас любить і збільшує впевненість в собі, мій чоловік саме такий і я дуже щаслива!»,  – написала в соцмережі Вікторія.

Раніше «Главком» писав, що зірці серіалу «Спіймати Кайдаша» Тарасу Цимбалюку прийшла повістка з військкомату.

Читайте також: Остання пісня Кікабідзе. В мережі з'явилося унікальне відео з лікарняної палати артиста

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: