Катя Лозовицька відповіла на звинувачення, що її перемога у шоу «Холостяк» куплена

Як склалися стосунки Лозовицької та Топольського після проекту, скоро дізнаємося
фото з відкритих джерел

Переможниця «Холостяка» вже встила отримати порцію хейту

Переможниця реаліті-шоу «Холостяк» Катя Лозовицька після фіналу телешоу отримує не тільки поздоровлення, а й звинувачення в тому, що виграла нечесно.

Переможниця 12 сезону «Холостяка» розмістила на своїй сторінці в соцмережі допис її брата. «Зайшов на коментар під фоткою сестри. Господи, це безцінно. Я такого трешу давно не читав», – написав Станіслав Лозовицький.

Під знімком фотомоделі одна з її предплатниць написала, що Алекс та Катя – після проекту не разом. Коли в неї запитали, звідки така інформація, відповіла: «Їй заплатили, щоб вона дійшла до фіналу та набрала популярності».

«Люди, ну ви серйозно думаєте, що на реаліті-шоу, де все побудовано на справжніх натуральних емоціях учасників, сам проект дозволив би комусь щось проплачувати? Кому? Навіщо? Для чого? Зупиніться, це ж як мінімум нелогічно» , – прокоментувала Лозовицька допис підписниці.

Раніше «Главком» писав, що Алекс Топольський розповів, як таємно зустрічався з Катею до виходу фіналу в ефір. В інтерв'ю Алекс зізнався, що їм з обраницею довелося маскуватися під час таємних зустрічей.

«Після фіналу у нас були «шпигунські ігри». Я пам'ятаю один фрагмент, коли ми з Катею домовилися зустрітися в кафе. Я прийшов, а вона вже сидить, але я її не бачу. Дивлюся ліворуч, праворуч, не бачу її, – згадує Топольский. – Бачу, сидить такий пінгвін в окулярах, такій куртці, закутаний як баба-мотрійка. Я дивлюся і розумію, що це Катя, та підходжу (як така Леді Гага). Я теж у куртці, закутаний. Спека нереальна, а ми сидимо двоє таких ескімосів. І я такий: «Ти мені подобаєшся». Це було дуже смішно, але, гадаю, цей гумор оцінили лише я і вона».

Як склалися стосунки Каті Лозовицької та Алекса Топольського після проекту, глядачі зможуть дізнатися у пост-шоу, яке вийде на СТБ 20 січня.

Читайте також: Скандальний продюсер Бардаш обізвав колишню дружину «українською нацисткою»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: