Остання пісня Кікабідзе. В мережі з'явилося унікальне відео з лікарняної палати артиста

фото з відкритих джерел

Актор боровся з важкою хворобою

У столиці Грузії Тбілісі вчора попрощалися з легендарним грузинським артистом Вахтанга Кікабідзе, якого не стало 15 січня. Останніми роками актор боровся з важкою хворобою. В мережі зявилося унікальне відео, записане в лікарняній палаті Кікабідзе.

Навіть перебуваючи у важкому стані, Буба Кікабідзе продовжував співати. На той час артист вже перебував у клініці протягом кількох тижнів. Як стало відомо, Кікабідзе боровся із раком. Як повідомили близькі покійного, Вахтанг Костянтинович помер у реанімації. Він роками був на діалізі, процедуру якого доводилося робити регулярно через день. «Лікарі зробили все можливе. Очевидно, ресурси його організму остаточно закінчилися», – повідомила подруга сім'ї Кікабідзе Нана Келаптрішвілі.

Артист розповідав, що в молодості ворожка напророчила йому рак мозку та швидку смерть. Якось Вахтанг Кікабідзе зізнався, що у 1980-х роках у нього справді діагностували рак мозку. Для тих часів це було рівносильним смертному вироку. Люди приходили до його будинку, щоб попрощатися. Але дружина Кікабідзе проганяла непроханих гостей і вірила, що чоловік упорається з недугою. Подружжя пройшло довгий шлях: дружина рік не відходила від хворого чоловіка, і йому вдалося перемогти хворобу – після курсу лікування рак відступив. Актор до різноманітних передбачень ставився зі здоровою часткою скептицизму. «Якби не Ірина, мене б і в живих зараз не було. Завжди, коли я мав критичні ситуації, вона була поруч, як скеля», – казав тоді Кікабідзе.

В жовтні 2021 року актор втратив дружину. Ірина померла після тривалої хвороби. Після смерті дружини артист дуже здав.

Читайте також: Російський блогер-мільйонник обіцяє передати $100 тисяч на ЗСУ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: