«Холостяк» Топольський розповів, як таємно зустрічався з обраницею до виходу фіналу в ефір

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Алекс зізнався, що їм з Катею довелося маскуватися під час таємних зустрічей

Головний герої романтичного реаліті «Холостяк-12» Алекс Топольський розповів, як примудрявся приховувати стосунки з переможницею шоу Катериною Лозовицькою до виходу фіналу телешоу в ефір.

В інтерв'ю Славі Дьоміну Алекс зізнався, що їм з обраницею довелося маскуватися під час таємних зустрічей.

«Після фіналу у нас були «шпигунські ігри». Я пам'ятаю один фрагмент, коли ми з Катею домовилися зустрітися в кафе. Я прийшов, а вона вже сидить, але я її не бачу. Дивлюся ліворуч, праворуч, не бачу її, – згадує Топольский. – Бачу, сидить такий пінгвін в окулярах, такій куртці, закутаний як баба-мотрійка. Я дивлюся і розумію, що це Катя, та підходжу (як така Леді Гага). Я теж у куртці, закутаний. Спека нереальна, а ми сидимо двоє таких ескімосів. І я такий: «Ти мені подобаєшся». Це було дуже смішно, але, гадаю, цей гумор оцінили лише я і вона».

Після виходу телешоу в ефір Топольский виклав в соцмережу спільні фото з Катею, з яких стало зрозуміло, що пара багато часу проводить разом.

Катерині Лозовицькій – 25 років, вона фотомодель. Проживає у Києві, має власне житло. З 15 років Катя працювала в Німеччині, Італії, Великій Британії та Франції. Має дві освіти – юридична отримана в Київському лінгвістичному університеті та готельний менеджмент в Іспанії. В Instagram Каті Лозовицької майже 200 тис. підписників. 26-річна модель ділиться знімками з відпочинку, подорожей і роботи.

Сам Топольський, розповідаючи про Катю, казав, відчув з нею спокій, умиротворення, довіру та глибину, чого йому не вистачало в Америці. «Мені дуже імпонує її сім'я та її виховання. Але теплота, любов, культура, що панують у її родині, передалися і самій Каті. Вона буде прекрасною мамою, яка зможе прищепити лише найкращі цінності дитині. Її доброта лежить в основі її характеру – це мене дуже підкуповує», – зізнався Алекс.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: