Учасник другого сезону телешоу «Холостячка» після гей-весілля кардинально змінився

Закохані обмінялися весільними обітницями на тлі Тихого океану
фото з відкритих джерел

На весіллі Андрія Хветкевича гуляла Злата Огневіч

Учасник другого сезону телешоу «Холостячка», українець Андрій Хветкевич, який нещодавно зіграв у Мексиці весілля з бойфрендом із Колумбії, кардинально змінив імідж.

Учасник другого сезону телешоу «Холостячка» після гей-весілля кардинально змінився фото 1

Бізнесмен почав експериментувати із зовнішністю одразу ж після весілля. Як зазначив сам Хветкевич, він наважився на зміни, щоб вийти із зони комфорту та спробувати щось нове. Зокрема чоловік із шатена став блондином. «Платиновий блонд – новий я! Зміни – це добре, особливо коли ви виходите із зони комфорту, щоб досліджувати нові горизонти», –  написав Хветкевич в соцмережі.

Нагадаємо, у травні бізнесмен, підводний фотограф та учасник другого сезону проекту «Холостячка» зіграв весілля із хлопцем із Колумбії. Закохані обмінялися весільними обітницями на тлі Тихого океану. Для урочистої події наречені обрали однакове вбрання: костюми кольору хакі, білі сорочки, бежеві краватки та білі кросівки. Святкували особливий день на арендованій яхті.

Серед гостей, які розділили радісний день з нареченими, була і співачка Злата Огнєвіч, за серце якої Хветкевич боровся в проєкті «Холостячка». Хветкевич залишив шоу «Холостячка» у 10 випуску. Після завершення зйомок Андрій повернувся до США, де мешкав останні роки. Учасник популярного телешоу є чемпіоном України та США з фрідайвінгу, а також власником IT-компанії з реєстрації доменних імен NIC.UA.

Читайте також: Олена Кравець вперше за довгий час показала своїх двійнят: Поїхали в село

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: