У порнозірки Стормі Деніелс зросли перегляди відео після скандалу з Трампом

фото з відкритих джерел

Вчора користувачі Pornhub шукали фільми з порноакторкою понад 650 000 разів

Якщо Дональд Трамп, який став першим екс-президентом США, проти якого порушили карну справу, нині переживає важкі часи, то Стормі Деніелс, яка фігурує у цій справі, навпаки, у виграші. Скандал з Трампом для неї став зірковим часом і заробітком. Про це пише видання TMZ.

Повідомляється, що вчора користувачі Pornhub шукали відео з порноакторкою понад 650 000 разів. «Сама по собі це приголомшлива цифра. Вона колосальна, якщо порівняти її з таким ж щоденним пошуковим запитом за перші три місяці року. Перегляди зросли на 32 400%», – розповідають працівники Pornhub. До 35 років Стормі встигла знятися у 184 відвертих фільмах і сама зрежисувала ще 65.

Нагадаємо, Трампа звинувачують у тому, що його адвокат заплатив Стормі 130 тисяч, щоб вона мовчала про їхній ймовірний роман. Сам Трамп завжди заперечував інформацію про стосунки, але визнав, що дозволив адвокату переказати жінці гроші, але не за мовчання, а «за припинення хибних звинувачень та шантажу». Однак Трампу інкримінують зовсім не те, що він заплатив актрисі. Як зазначає ВВС, у самому факті виплати немає нічого кримінального. Проте слідство наполягає, що згодом Трамп компенсував порнозірці цю суму із коштів своєї передвиборчої кампанії. Транш було оформлено як плату судові витрати. Прокуратура штату Нью-Йорк вважає це фальсифікацією фінансових документів. А це вже не адміністративне порушення, а кримінальний злочин.

Читайте також: Родич Пугачової заявив, що підтримує окупантів, які «борються за свободу на Донеччині»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: