Усик прочитав на камеру вірш про воїна, якого розстріляли за слова «Слава Україні»

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Зворушливі рядки належать авторству спортсмена

Легендарний український спортсмен, чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик на своїй сторінці в Інстаграм виклав відео, де читає вірш про українського воїна, якого жорстоко розстріляли російські окупанти після слів «Слава Україні!». Зворушливі рядки належать авторству спортсмена.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Usyk. The Cat. Oleksandr (@usykaa)

«Слава Україні – за такі слова, кулю ти отримав і тебе нема, але пам'ять вічна, воїне тобі, ти за Неньку рідну ворогів давив. Показав ти силу, силу ЗСУ – так, Героям слава, а тобі в раю», – продекламував Усик.

Тим часом відомі українці викладають пости на честь загиблого військового, якого розстріляли росіяни. Художник Микита Тітов відреагував на трагедію малюнком із написом «Героям слава», в який вписав силует загиблого від рук окупантів українця. Співачка Тіна Кароль, як і багато інших українців, поширила цей малюнок в соцмережі з гаслом «Героям слава!». Так відповідають українському полоненому, якого росіяни розстріляли через слова «Слава Україні!».

Старша дочка третього президента України Віталіна Ющенко розмістила на своїй сторінці в Інстаграм відео трагедії, яке підписала: «Сьогоднішні кадри увійдуть в історію. Русняві ублюдки розстріляли нашого полоненого після фрази «Слава Україні». Це має побачити Захід. Русакам не вдалося поставити його на коліна, він загинув, як герой. Не лише, як чергова ілюстрація того, з якими варварами ми воюємо. А як символ неймовірної сили духу наших захисників. Колись схожим символом став знімок мексиканського повстанця Фортіно Самано, розстріляного у 1917 році. Стискаючи цигарку в зубах, та поклавши руки до кишень, він із презирством дивиться на тих, хто його вбиватиме».

Співачка Ірина Федишин теж розмістила в соцмережі пронизливий вірш.

Читайте також: Олена Кравець вперше зізналася, що в будинок, де мешкала її донька, влучила ракета

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: