Під оплески глядачів. Російські стендапери висміяли в пародії вбивство воєнкора Татарського

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Зйомки зроблені під час концерту у Берліні

Російські стендап-коміки Олександр Долгополов та Гарік Оганесян жорстко пожартували на тему загибелі російського пропагандиста Владлена Татарського. Відео з виступу коміків шириться у соціальних мережах.

Артисти розіграли на сцені жарт-пародію за мотивами вручення бюста з вибухівкою воєнкору, який нещодавно загинув у пітерському кафе. На кадрах знято сценку, під час якої Долгополов підносить статуетку Оганесяну. Той ставить її поряд із собою. Дії на сцені супроводжуються сміхом та оплесками глядачів. Зйомки зроблені під час концерту у Берліні.

Гарік Оганесян деякий час працював у шоу «Вечірній Ургант» на пропагандистському Першому каналі та виїхав із Росії після початку вторгнення росіян в Україну. Олександр Долгополов залишив країну раніше. Росіяни вже обурено тупають ніжками та вимагають визнати обох іноагентами та «відправити до камери за дискретизацію СВО».

Нагадаємо, російський пропагандист Владлен Татарський (справжнє ім'я – Максим Фомін) загинув після вибуху в центрі Санкт-Петербурга. Це сталося у кафе, яке належить засновнику ПВК «Вагнера» Євгену Пригожину. Владлен Татарський був уродженцем Макіївки на Донеччині, однак у 2014 році під час російського вторгнення на Донбас втік із в'язниці та приєднався до ворога.

Читайте також: Родич Пугачової заявив, що підтримує окупантів, які «борються за свободу на Донеччині»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: