У мережі обговорюють четверту вагітність Катерини Осадчої

У родині Осадчої та Горбунова підростають двоє синів
фото з відкритих джерел

Телезірка засвітила на сцені невеличкий живіт

Шанувальники телеведучої Катерини Осадчої подейкують, що скоро в її родині з Юрієм Горбуновим з'явиться дитина. Телеведуча виклала на свою сторінку в Інстаграм відео з фіналу вокального шоу «Голос країни». І на деяких світлинах підписники підмітили, що фігура Каті змінилася.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Katya Osadcha (@kosadcha)

Підписники Катерини обговорюють її можливу вагітність, до того ж Юрій Горбунов неодноразово говорив про те, що хотів би мати й доньку.

Нагадаємо, що 39-річна Катерина Осадча – мама трьох синів. Старший – 20-річний Ілля Поліщук – навчається за кордоном. З Горбуновим Катя має двоє хлопчиків – сина Івана (5 років) та Данила (1 рік).

Треба сказати, що чутки про четверту вагітність Осадчої вже з’являлися в пресі. На інстаграм-сторінці програми «Світське життя» на початку року було опубліковано знімки з презентації шоу «Голос країни». На фото ведуча цих двох проектів Катю Осадчу знято в компанії гостей заходу. Для зйомки вона обрала блакитний костюм, що складається з укорочених штанів з високою посадкою і розкльошеного піджака з одним гудзиком на грудях. «Кате, можна питання? Ви чекаєте на дитину?» – несподівано поцікавилася одна із передплатниць сторінки. Адміністратор сторінки обмежилася коментарем із трьома смайликами: перший тримає палець біля губ, другий закрив обличчя долонею, а третій сміється зі сльозами на очах.

До слова, і Осадча, і Горбунов уже неодноразово говорили в інтерв'ю, що після війни ухвалять рішення про усиновлення дитини.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: