Телеведучі «1+1» відреагували на гучний скандал з «Голосом країни», фінал якого пройде у метро

Осадча: Станцію закривала не я особисто і не команда Голосу
фото з відкритих джерел

Кияни незадолені таким місцем проведення програми та закидали телеканал гнівними коментарями

Вокальне шоу «Голос країни» потрапило в скандал через місце проведення сьогоднішнього фіналу – на станції метро «Хрещатик», яка закрита для пасажирів вже багато місяців. Кияни незадоволені таким місцем проведення програми та закидали сторінку «Голосу» в соцмережі гнівними коментарями. Ведучі телепроекту Юрій Горбунов та Катя Осадча відреагували на скандал.

«Станцію закривала не я особисто і не команда Голосу. Скористалися тим, що є. Якщо є питання, чому закрито станцію і є обурення, потрібно скласти петицію, набрати голоси і її розглянуть. Ну, серйозно, дорослі люди, а пишете мені, ніби я особисто пішла, закрила станцію і всіх змусила дев’ять місяців їздити в об'їзд», – відповіла коментаторам в Інстаграм Осадча, якій пишуть обурливі коментарі і на особисту сторінку.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Katya Osadcha (@kosadcha)

«Станцію Майдан Незалежності закрито з початку повномасштабної війни, адже перебуває під урядовим кварталом і має вихід у контрольовану постами зону, саме тому там можна проводити зйомки. Там відбуваються вручення премій, конференції, інтерв'ю Президента та ще багато заходів», – додала ведуча.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Продюсер.Телеведучий (@gorbunovyuriy)

Юрій Горбунов обмежився поясненнями, що програма буде транслюватися з укриття, однак підписники і йому врізали коментарями: «Що так сильно весело? Бо всі рідні живі? Слава богу, так? Те, що стільки діток загинуло невинних та людей, то поспівайте, вам же так весело», «Знаєте, це абсолютно не на часі, поки ви там розважаєтесь хлопці майже рік в окопах, в холоді. І ніхто їх не змінить, бо всі повідкуплялися. Ви он теж такий «патріот», зброю до рук брати не хочете? І не кажіть, що у кожного свій фронт», «Вся країна знаходиться в режимі економії. Люди годинами не мають світла, інету, зв'язку. Зараз не на часі такі шоу. Прислухайтеся до думки людей. Звісно треба підтримувати емоційний, психологічний, бойовий дух українців, але не таким чином».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: