Цукерберг стверджує, що Маск «налаштований несерйозно» на двобій

Ілон Маск та Марк Цукерберг
колаж із відкритих джерел

«Я думаю, ми всі можемо погодитися, що Ілон несерйозний, і настав час рухатися далі»

Генеральний директор корпорації Meta Марк Цукерберг повідомив, що відмовляється від боротьби з бізнесменом Ілоном Маском, тому що той «налаштований несерйозно». Про це повідомляє Guardian.

Цукерберг у Threads написав: «Я думаю, ми всі можемо погодитися, що Ілон несерйозний, і настав час рухатися далі».

«Ілон не хоче підтверджувати дату, потім каже, що йому потрібна операція, а тепер просить провести тренування на моєму задньому дворі. Якщо Ілон колись серйозно займеться організацією зустрічі, він знає, як зі мною зв’язатися», – повідомив Цукерберг.

Нагадаємо, раніше мільярдери Ілон Маск та Марк Цукерберг погодилися зустрітися в поєдинку в Лас-Вегасі в октагоні – клітці для боїв. Історія з бійкою розпочалась з того, що Meta почала створювати конкурента Twitter. Коли це стало відомо, Маск почав дражнити Цукерберга в Twitter.

Цукерберг розповів, що веде серйозну підготовку до потенційного поєдинку проти Маска. Своєю чергою, власник SpaceX повідомив, що теж готується до двобою, зокрема, піднімає тяжкості протягом дня.

Нещодавно стало відомо, що Марк Цукерберг та Ілон Маск зійдуться в поєдинку в Італії. Двобій буде оформлений у стилістиці Стародавнього Риму.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: