Стало відомо, де пройде двобій Маска та Цукерберга

Ілон Маск та Марк Цукерберг
колаж із відкритих джерел

Маск анонсував бій «в епічному місці»

Засновник і генеральний директором Meta Марк Цукерберг та голова компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск зійдуться в поєдинку в Італії. Двобій буде оформлений у стилістиці Стародавнього Риму. Про це повідомляє BBC.

Міністр культури Італії Дженнаро Санджуліано поінформував, що мав довгу дружню розмову з Маском, під час якої вони говорили про спільну пристрасть до давньоримської історії.

За словами Санджуліано, двобій пройде в Італії, але не в Римі. Прибуток з поєдинку може піти на благодійність для двох дитячих лікарень країни.

Сам Маск написав у соцмережі Х (раніше Twitter), що бій відбудеться «в епічному місці». За його організацію відповідатимуть фонди Маска та Цукерберга, а транслювати поєдинок будуть на платформах Х та Meta.

Нагадаємо, раніше мільярдери Ілон Маск та Марк Цукерберг погодилися зустрітися в поєдинку в Лас-Вегасі в октагоні – клітці для боїв. Історія з бійкою розпочалась з того, що Meta почала створювати конкурента Twitter. Коли це стало відомо, Маск почав дражнити Цукерберга в Twitter.

Цукерберг розповів, що веде серйозну підготовку до потенційного поєдинку проти Маска. Своєю чергою, власник SpaceX повідомив, що теж готується до двобою, зокрема, піднімає тяжкості протягом дня.

До слова, Ілон Маск і Марк Цукерберг очолили список найбагатших людей світу за останні шість місяців. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: