Марк Цукерберг розлютив свою дружину

Подружжя разом уже понад 11 років
фото з відкритих джерел

Мільярдер поділився особистим листуванням із коханою

Американський медіамагнат, інтернет-підприємець та генеральний директор Meta Марк Цукерберг настільки перейнявся майбутньою «Битвою мільярдерів» проти глави Twitter і Tesla Ілона Маска, що вирішив побудувати октагон для тренувань прямо на своєму задньому дворі. Цим він розсердив дружину – філантропку й педіатриню Прісциллу Чан. Цукерберг поділився особистим листуванням із коханою на своїй сторінці в Instagram.

Підприємець є шанувальником бойових мистецтв, особливо дзюдо і джиу-джитсу. На задньому дворі його з Чан будинку він поставив ринг-октагон, про що радісно поспішив повідомити дружину. Проте жінці дуже не сподобалося, що газон, який вона вирощувала два роки, зіпсований.

Марк Цукерберг розлютив свою дружину фото 1

Цукерберг зауважив, що сконструйований восьмикутник має приголомшливий вигляд. Та все ж тепер парі слід вирішити: залишити октагон або рятувати траву.

До слова, подружжя разом уже понад 11 років. Вони виховують трьох доньок.

Раніше мільярдери Ілон Маск та Марк Цукерберг погодились зустрітись в поєдинку в Лас-Вегасі в октагоні – клітці для боїв. Історія з бійкою розпочалась з того, що Meta почала створювати конкурента Twitter. Коли це стало відомо, Маск почав дражнив Цукерберга. Згодом Мей Маск заявила, що скасувала двобій – мати Маска взялася мирити сина із Цукербергом.

Читайте також: Двобій з Маском буде? Цукерберг показав, хто його готує (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: