Цибульска розкрила секрет шоу-бізнесу: хто насправді стоїть за гучними скандалами зірок

Колишня дружина Дзідзьо впевнена, що і сама Оля любить попіаритися на чутках
фото з відкритих джерел

Артистка каже, що багато артистів мріяли, щоб за ними слідкували

Співачка Оля Цибульська в переписці зі своїми шанувальниками в соцмережі несподівно розкрилася деякі секрети закулісного життя українських зірок. Зокрема виконавиця розповіла, що що створення таблоїдних розслідувань зі скандальними заголовками були нерідко причетні мамі артисти.

«У нашому шоубізнесі, до війни точно, дуже багато артистів мріяли, щоб за ними слідкували. Щоб просто зі сміттєвих баків знімали, із ким вони сидять у кафе, але це у нас не практикувалося. І, особливо на початку 2000-х якщо ви бачили, як когось помітили знову із чоловіком, хто снідає з якимось олігархом у кафе, це все робилося власними руками, і PR-служби артистів просто розсилали у ЗМІ ці знімки й новини», – каже Оля Цибульська.

Однак себе такою співачка не вважає. Мовляв, ніколи не хотіла показувати особисте життя та не спекулювала на ньому. Про чоловіка Сергія вона розповіла лише через вторгнення. «Якби не війна, ви б і не побачили, за ким я заміжня. Тільки нікому не кажіть», – додала Цибульська.

Нагадаємо, в серпні минулого року Цибульська опублікувала в Instagram відео із чоловіком Сергієм Грисюком, якого завжди в соцмережах показувала зі спини. Співачка каже, що це було його бажання. Цибульська зазначила, що вони із Сергієм разом уже понад 20 років. За цей час співачці приписували безліч романів із відомими чоловіками та навіть олігархами, писали, що свого сина вона народила від Дзідзьо, але насправді співачка щаслива у шлюбі з чоловіком. Треба сказати, що чутки про свій роман з Дзідзьо співачка і саме охоче підігрівала – так принаймні свого часу стверджувала колишня дружина артиста.

Раніше співачка Оля Цибульська розповіла, чому її брат опинився під слідством.

Читайте також: Відомий телеведучий розповів про трьох жінок Кузьми Скрябіна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: