Поліція не підтвердила звинувачення проти знаного актора Талашка у сексуальних домаганнях

Український актор найбільш відомий за фільмом «В бій ідуть лише «старики»

Національна поліція України не встановила обставин, які свідчать про сексуальні домагання з боку викладача та актора Володимира Талашка. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на відповідь Національної поліції. Український актор найбільш відомий за фільмом  «В бій ідуть лише «старики».

«За результатами проведених перевірок Шевченківське управління поліції столиці не встановило обставин, які можуть свідчити про скоєння кримінального правопорушення», – йдеться у повідомленні Нацполіції.

У зв'язку з цим відомості до Єдиного реєстру досудового розслідування не вносилися. У відповіді зазначено, що до Шевченківського управління поліції надходили звернення щодо випадків сексуальних домагань у Національному університеті театру, кіно та телебачення імені Карпенка-Карого. Вони були внесені до журналу обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення.

Нагадаємо, у серпні 2021 року ряд жінок звинуватили викладача вузу, радянського та українського актора Володимира Талашка у сексуальних домаганнях, а одна з них – у згвалтуванні. Загалом відомо про щонайменше шість історій, де дівчата звинувачують ексвикладача у сексуальних домаганнях. За їхніми словами, це відбувалося, коли вони були студентками чи абітурієнтками. У свою чергу Талашко стверджував, що ніколи не виявляв ні до студенток, ні до абітурієнток сексуального інтересу.

Мінкультури України ініціювало службове розслідування, а в університеті імені Карпенка-Карого утворили робочу групу, яка передала Національній поліції напрацьовані матеріали. У листопаді 2021 року Талашко звільнився з вишу за власним бажанням.

Читайте також: Зірка студії «Квартал 95» зняв пародію на гучне інтерв'ю Кучери Дудю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: