Трималася з росіянкою за руки. Українка, яка перемогла на «Місіс світу 2023» потрапила в скандал

У США відбувся конкурс «Місіс Світу 2023», де перемогла 36-річна уродженка Херсона, Ірина Безсмертна
фото: Instagram

Конкурс, в якому змагалися понад сто учасниць за титул «Місіс Світу 2023», відбувався у Маямі

У Сполучених Штатах Америки відбувся конкурс Ms. World International 2023 («Місіс Світу 2023»), де перемогла 36-річна уродженка Херсона, Ірина Безсмертна. Під час оголошення результатів вона трималася за руки з росіянкою. Українка опублікувала фотографії з конкурсу на своїй сторінці в Instagram.

Конкурс, в якому змагалися понад сто учасниць за титул «Місіс Світу 2023», відбувався у Маямі. Дві російські конкурсантки теж потрапили до п'ятірки найкращих, і під час оголошення результатів одна з них трималася за руки з переможницею з України.

Варто зазначити, що представляла Безсмертна не Україну, а США. 

«У фіналі конкурсу Ms World International 2023 я представлятиму заміжніх жінок Америки. Злітаються дівчата з усього світу! А мені дуже пощастило, що конкурс проходитиме в Маямі в 15 хвилинах від нашого будинку», – писала вона в соцмережі.

На конкурсі жінка позиціонувала себе як українку, зокрема, демонструвала прапор України. В соцмережі вона позначила себе «From Ukraine».

Перед оголошенням імені переможниці Безсмертна вирішила взяти свою конкурентку – росіянку Анастасію Машкіну за руки.

Трималася з росіянкою за руки. Українка, яка перемогла на «Місіс світу 2023» потрапила в скандал фото 1

Українка люб'язно фотографувалася з громадянками країни-агресорки, які, судячи із соцмереж, підтримують путінський режим.

Трималася з росіянкою за руки. Українка, яка перемогла на «Місіс світу 2023» потрапила в скандал фото 2

Після своєї перемоги Безсмертна опублікувала повідомлення російською мовою у соціальних мережах, виражаючи свою гордість тим, що вона, українка, представляє Сполучені Штати на світовому рівні.

Трималася з росіянкою за руки. Українка, яка перемогла на «Місіс світу 2023» потрапила в скандал фото 3

«Нова Місіс Світу! Це Перемога! Головна корона наша! Я неймовірна горда бути українкою, яка представляє США на світовому рівні і завоювати головну корону! Дуже символічно – у День прапора України та напередодні Дня Незалежності! У найвизначніший момент, я дивилася на українські прапори у перших рядах – це гріло моє серце і давало підтримку! Незважаючи на те, де ти опинився, важливо не забувати, хто ти і з чого розпочався твій шлях», – написала вона.

Раніше повідомлялося, що співак Сергій Бабкін та гурт 5'Nizza працює з російським промоутером для організації концертів за кордоном.

Обидва музичні колективи використовують послуги промоутера від Somewhere Show, який веде соцмережі російською мовою та в основному продає квитки на виступ росіян, щоправда, тих, хто гастролює з антивоєнною позицією.

Читайте також: Ані Лорак з’явилася на російському шоу та шокувала зовнішнім виглядом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: