Сергій Бабкін та гурт 5'Nizza співпрацюють з росіянами. Концертна директорка відреагувала

Співак Сергій Бабкін та гурт 5'Nizza працює з російським промоутером
фото з відкритих джерел

Концертна директорка Сергія Бабкіна і гурту 5'Nizza прокоментувала, як так сталося, що росіяни допомагають їм організовувати виступи за кордоном

Співак Сергій Бабкін та гурт 5'Nizza працює з російським промоутером для організації концертів за кордоном.

Як пише видання «Слух», обидва музичні колективи використовують послуги промоутера від Somewhere Show, який веде соцмережі російською мовою та в основному продає квитки на виступ росіян, щоправда, тих, хто гастролює з антивоєнною позицією.

Варто відзначити, що майбутній концерт співака в Празі також був доступний для придбання на цій самій платформі. Однак ті, хто хотів придбати квитки на виступ Бабкіна, повинні були провести оплату через сайт Ticketscloud. Ця компанія була заснована в Російській Федерації та активно співпрацює з іншими російськими компаніями. Після скандалу охочі піти на концерт Бабкіна тепер оплачуватимуть квитки через інший сайт GoOut.

Сергій Бабкін та гурт 5'Nizza співпрацюють з росіянами. Концертна директорка відреагувала фото 1

Дружина музиканта та концертна директорка Сергія Бабкіна і гурту 5'Nizza, Сніжана Бабкіна прокоментувала, як так сталося, що росіяни допомагають їм організовувати виступи за кордоном. Бабкіна зауважила, що квитковий оператор, через який проводиться продаж квитків на їхні концерти, є зареєстрованим у Великій Британії, але також має представництво в РФ.

«Після запиту від видання «Слух», я перепитала, чи мають до нашого концерту стосунок якісь російські компанії, на що отримала відповідь: «Квитковий оператор, на якого посилається редакція, зареєстрований у Великій Британії, але серед інших країн має представництво в Росії». В ідеальному варіанті було б гарно, аби жодна компанія не мала представництв в терористичній країні, але, на превеликий жаль, поки що це не так», – пояснила Бабкіна.

Крім того, концертну програму Сергія Бабкіна у Празі організовує Ілля Островський, який народився в Російській Федерації. Цей чоловік є старим другом артистів і проживає в Ізраїлі протягом багатьох років. За словами Сніжани, Ілля Островський має антивоєнну позицію і таким чином допомагає Україні.

«Організатором концерту Сергія Бабкіна у Празі є наш давній друг та колега, який народився і виріс у РФ, але вже багато років є громадянином Ізраїля (Ілля Островський - ред.), де постійно і проживає. Він займає антивоєнну та антипутінську позицію та активно допомагає боротьбі України всіма доступними йому засобами, зокрема організацією концертів, гроші з яких йдуть на ЗСУ», – зазначила Бабкіна.

Раніше повідомлялося, що музикант Сергій Бабкін спільно зі своєю групою 5'nizza вирушив у благодійний тур по Сполучених Штатах та Канаді. 

За словами співака, під час своїх виступів разом з колегами вони планують зібрати кошти на потреби української армії. Вранці перед концертом в Маямі Бабкін опублікував свіжий знімок у своєму Instagram і запросив своїх прихильників на цю подію.

Але під постом з'явилися кілька негативних відгуків від деяких користувачів мережі, які розкритикували артиста через те, що він виїхав за кордон. Коментатори висловили своє розчарування в тому, що музиканти можуть від'їжджати за межі України, і припустили, що можливо Бабкін не планує повертатися назад.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: