Том Круз надіслав особливий подарунок Кейт Міддлтон приватним літаком

На прем'єрному показі фільму «Найкращий стрілець»
фото з відкритих джерел

Том добре знайомий з герцогами Кембриджськими

Голлівудський актор Том Круз щороку відправляє своїм друзям ексклюзивні кокосові торти зі знаменитої кондитерської Лос-Анджелеса до Різдва. Причому для актора не існує жодних обмежень: частування подорожують по всьому світу приватними літаками, де б не знаходилися друзі актора.

Том добре знайомий з Кейт Міддлтон та принцом Вільямом. Вони зустрілися минулого року на прем'єрному показі фільму «Найкращий стрілець». З того часу актор підтримує спілкування з герцогами Кембриджськими, яких сприймає як близьких друзів. Цього разу Круз вирішив привітати з Різдвом Кетрін та Вільямом. І відправив їм також торт з кондитерської. Подарунок доставили до Лондона на борту приватного лайнера.

«Список людей, яких вітає Том, значною мірою показує, хто є хтось у світовій індустрії. Додавання членів королівської сім'ї до списку демонструє, що вони є справжніми зірками», – запевнив інсайдер з оточення Тома в інтерв'ю The Sun. При цьому пишуть, що сам актор жодного разу не куштував свій особливий презент на смак.

Раніше «Главком» писав, що 76-річна Шер зібралася заміж за 36-річного коханця – віце-президента музичної компанії Def Jam, яка працює з Ріанною, Джастіном Бібером та іншими відомими музикантами. Крім того, вона зустрічалася з актором Томом Крузом, коли він тільки-но починав свою кар'єру: йому тоді було 23 роки, а їй 38.

Читайте також: Продюсер Вітні Г’юстон розкрив подробиці її загадкової смерті

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: