Продюсер Вітні Г’юстон розкрив подробиці її загадкової смерті

Лауреат премії Греммі Клайв Девіс – офіційний правовласник усіх пісень Вітні Х'юстон
фото з відкритих джерел

Клайв Девіс працює над створенням документального фільму про співачку

Одна з найуспішніших співачок світу Вітні Г’юстон боролася з наркотичною залежністю аж до смерті. Про це розповів її музичний продюсер Клайв Девіс у інтерв’ю Page Six.

«Я бачився  із нею за 48 годин до її смерті. Мені ніколи не спадало на думку, що вона помре за два дні», – заявив Девіс у інтерв’ю.

Лауреат премії Греммі Клайв Девіс – офіційний правовласник усіх пісень Вітні Х'юстон. Зараз він працює над створенням документального фільму про співачку «Я хочу потанцювати з ким-небудь», який сам продюсує. Над сценарієм картини працює автор фільму про Фредді Мерк'юрі «Богемська рапсодія» Ентоні МакКартен.

Не секрет, що Г’юстон боролася з наркозалежністю протягом усього свого життя і навіть була в реабілітаційному центрі. «Вона показувала мені, що робила у реабілітаційному центрі. Я пам’ятаю, як вона кинула курити, як відкашлювалася через цигарки. І вона хотіла почати ходити до студії. У цей період вона робила героїчні спроби відмовитися від наркотиків та реабілітуватися», – додав музичний продюсер в інтерв’ю Page Six.

Як відомо, що 48-річна співачка померла 11 лютого 2012 року у готелі. Згідно з остаточними висновками судмедекспертів, відома співачка захлинулася у ванні з гарячою водою, при цьому поряд з ванною було знайдено білий порошок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: