Гуси відлетіли: Wellboy став вуличним музикантом

Wellboy і Brykulets: «Перший крок назустріч сонцю»
Скріншот YouTube

Дует розповів ніжну історію про перше кохання

Відомий своїми «Гусями» і «Вишнями» український виконавець Wellboy разом із молодим і співаком Brykulets, представили дуетну роботу «Перший крок». Сингл сьогодні був опублікований на YouTube та ТікТок та обіцяє стати черговим хітом. Особливого шарму пісні надає суржик, такий характерний для творчості Wellboy.

«Перший крок» – це відверта розповідь про перше кохання, особливості перших почуттів та відчуттів. Кліп у хлопців вийшов вельми гумористичний - у ньому вони постали в образі вуличних музикантів. Поціновувачів порадують кадри з мальовничими краєвидами центра столиці. У зйомках взяла участь легендарна таємнича Klavdia Petrivna.

Коментатори пророкують треку долю потужного літнього хіта:

·       «Літня світла пісня. Дякую!»

·       «Трек для непристойного захоплення ефіру на всіх радіостанціях»

·       «Зняли всі гарні київські краєвиди. Дякую»

·       «Композиція бомба  рима аж пре! Респект усім любим»

·       «Це просто шик, вийшло дуже класно і звук і картинка на високому рівні».

Як повідомлялось, рік тому Антон Вельбой у соцмережах заявив, що припиняє співпрацю з музичним лейблом та продюсерським центром Papa music. «Я буду працювати сам, важко сказати чи будуть хіти чи не будуть, чи будуть гарні кліпи чи ні, але будь-які зміни це на краще», – зазначив Вельбой.

Нагадаємо, раніше продюсером співака Wellboy був скандальний Юрій Бардаш, який після початку повномасштабного вторгнення втік до Росії. Антон Вельбой оголосив, що припиняє працювати з Бардашем так само через соцмережі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: