Донька Мадонни оголила бюст в сукні з одних ниточок

В одному з інтерв'ю донька Мадонни заявила, що мама контролює її життя
фото з відкритих джерел

Лурдес обрала для розважального заходу сукню, яка нічого не прикривала

Донька Мадонни Лурдес Леон виклала на своїй сторінці фото з вечірки з подругами, на якій з'явилася в дуже сміливому вбранні.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от LOLAHOL (@lourdesleon)

Лурдес обрала для розважального заходу сукню, яка нічого не прикривала. Ймовірно донька Мадонни припускала, що її фани можуть скептично поставитись до фото, тож вимкнула коментарі до посту.

Раніше Лурдес Леон стала героїнею публікації видання The Cut, де її представляють як модель, хореографа, танцівницю і, з недавніх пір, співачку – 26-річна дочка Мадонни випустила свій перший кліп під сценічним ім'ям Lolahol. У кліпі Лурдес, яка відома своєю епатажною поведінкою, танцює та співає на цвинтарі.

В інтерв'ю йшлося в тому числі про те, як це бути дочкою «можливо, найбільш культової жінки в історії поп-музики», як висловлюється автор статті. Щоправда, коли йдеться про Мадонну, Лурдес стає обережнішим у висловлюваннях – зазначає журналіст. Можливо, зауважує Tne Cut, Лурдес отримувала від матері догани через попередні інтерв'ю: так, Vanity Fair одного разу випустив матеріал із заголовком про те, що, за словами Леон, Мадонна «цілком контролює її життя».

У розмові з The Cut Лурдес каже, що її дитинство складно назвати нормальним, а після закінчення школи вона взагалі захотіла піти у тінь, бо відчувала на собі надто пильну увагу публіки. Але в результаті Лурдес все одно опинилася у шоу-бізнесі.

Лурдес не хоче, щоб її порівнювали з матір'ю або вважали, що без знаменитої сім'ї вона нічого не досягла б. «Хочу відчувати, що заслужила на це, а не отримала просто так, – каже Леон. – Зіркові діти зазвичай просто кошмар, батьки вчили мене бути вищим за це». Батько Лурдес – зірковий фітнес-тренер та актор Карлос Леон, вона часто проводить з ним час на тренуваннях.

Раніше «Главком» писав, що дочка Мадонни Лурдес Леон знялася разом зі співачкою Ріанною у новій кампанії її білизняного бренду Savage x Fenty.

Читайте також: Брітні Спірс більше немає: співачка змінила ім'я

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: