Єдину доньку Елвіса Преслі поховали у родовому маєтку поруч з батьком

фото з відкритих джерел

Співачка Ліза Марі Преслі померла в 54 роки

Сьогодні відбулася церемонія прощання із Лізою Марі Преслі. Донька «короля рок-н-ролу» Елвіса Преслі померла в 54 роки від зупинки серця. Про це пише Daily Mail.

Як анонсувалося раніше, похорон співачки відбувся в маєтку Елвіса Преслі в Грейсленді. На поминальну службу зібралися сотні шанувальників зірки, які вишикувалися в чергу біля Грейсленда в неділю вранці.

Лізу Марі мали поховати поруч із її батьком Елвісом і сином Бенджаміном. На церемонії прощання виступила мама співачки, 77-річна Прісцила Преслі. «Наші серця розбиті, Лізо, і ми всі любимо тебе. Ліза Марі Преслі була легендою, прикладом наслідування, супергероїнею для багатьох людей у всьому світі», – заявила вона.

Ліза Марі – єдина дочка Елвіса та Прісцілли Преслі. Після розлучення батьків переїхала з мамою до Лос-Анджелеса, але відвідувала батька у Мемфісі. Коли батьки розлучилися, Лізі було чотири роки; коли помер її батько дев'ять років. У 1997 році випустила пісню Don't Cry Daddy, яку виконала у дуеті з вокалом Елвіса Преслі. Пізніше записала три музичні альбоми. 

Дочка Преслі пережила зупинку серця у своєму будинку в Калабасасі та померла в лікарні в Лос-Анджелесі 12 січня. Її мати Прісцилла була поруч з нею. Коли повідомили, що у Лізи сталася смерть мозку, родина прийняла рішення підписати заяву «не реанімувати».

Ліза Марі Преслі чотири рази була одружена, у тому числі за співаком Майклом Джексоном та актором Ніколасом Кейджем, У 2020 році застрелився син співачки Бенджамін. Крім нього, у Лізи Марі залишились доньки Райлі Кіо, Фінлі Аарон Лав Локвуд і Харпер Вів'єн Енн Локвуд.

Читайте також: Немає слів, щоб передати лють. Джамала написала про загибель друга дитинства

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: