Стало відомо, що сталося із сином Собчак після її втечі з Росії

Бабуся Платона попросила не турбуватися про нього
фото з відкритих джерел

Дружина Віторгана розповіла, що відбувається з сином Собчак

Після раптової втечі Ксенії Собчак із Росії не було ніякої інформації про те, з ким залишився син відомої журналістки та блогерки. Ситуацію прояснила дружина актора Еммануїла Віторгана. 

Відомо, що у Литву Собчак потрапила сама, у Москві залишився її чоловік – режисер Костянтин Богомолов та син Платон, котрий народився у першому шлюбі Ксенії з актором Максимом Віторганом.

Журналісти російського видання КП зателефонували Ірині Млодик, дружині Еммануїла Віторгана – батька Максима. Ірина попросила не турбуватися про Платона. «Не хвилюйтеся, будь ласка, все нормально», – повідомила вона ЗМІ.

Раніше «Главком» писав, телеведуча і блогерка Ксенія Собчак покинула територію РФ. Їй оголошено підозру у справі про здирництво в особливо великому розмірі у держкорпорації «Ростех», за що їй загрожує до 15 років колонії. Сама Собчак наразі ніяк не прокоментувала інформацію про обшуки та оголошення їй підозри.

Раніше стало відомо, що у заміському будинку Ксенії Собчак, розташованому в котеджному селищі «Гірки-8» у Московській області, проводився обшук.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: