Стало відомо, кому з українських музикантів The Guardian пророкує успіх 2023 року

Назва гурту Death Pill перекладається як «Смертельна пігулка»
фото з відкритих джерел

Український хардкор-панк-гурт Death Pill створено в Києві у 2016 році

Британське авторитетне видання The Guardian склало список найперспективніших виконавців 2023 року. Серед них – український жіночий хардкор-панк-гурт Death Pill. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Death Pill (@deathpill_band)

«Мар’яна Навроцька, Анастасія Хоменко та Наталія Серякова сформували Death Pill, щоб повстати проти обмежених очікувань від жінок та середовища, в якому вони виросли. Їхній дебют набув додаткового шару непокори після вторгнення Росії в Україну, яке розкидало тріо по трьох різних країнах і змусило грати віддалено», – пишуть редактори The Guardian.

Death Pill було створено в Києві у 2016 році. 2022-го учасники гурту записали свій дебютний альбом на лондонському лейблі New Heavy Sounds. Через війну Анастасія Хоменко зі своїм сином виїхала в Барселону, а Наталія Серякова – у австралійське місто Аделаїда. Лише Маріанна Навроцька залишилась у Києві.

«Зараз у нас є команда мрії, наше золоте тріо. Ми грали у багатьох українських містах... Тепер до нас багато уваги з Європи, Америки. І ми цінуємо це, бо можемо розповсюджувати інформацію про війну… Росія у нас «все забрала». Ми до війни були безтурботними і робили дурниці й просто тусувалися разом та музику в Україні. А тепер людям в Україні треба просто вижити», – розповіли дівчата в інтерв'ю іншому британському виданню Sky News.

До списку The Guardian також увійшли Handle, Izzy Spears, Lana Lubany, New Pagans, Somadina та інші музиканти.

Читайте також: Росіяни вимагають позбавити громадянства та всіх звань Меладзе за слова «Героям слава»

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: