Актор «Кварталу 95» вперше розповів про батька – прихильника Соловйова: Від мозку нічого не залишилося

Після вторгнення Росії в Україну гуморист сам написав батьку й брату
фото з відкритих джерел

Рідні гумориста мешкають в Росії

Актор Ігор Ласточкін в інтерв'ю для ютуб-каналу журналістки Аліни Доротюк розповів про своїх родичів в Росії – батька та брата, які підтримують політику Путіна.

«Батька, коли я вже не їздив до Росії, лікував від алкозалежності. Це було дуже дорого. Я взагалі з дитинства мріяв, щоб він кинув пити. Те, що він був залежний, залишало свій відбиток. Він міг іноді розпускати руки, але насильства не було. До нас із братом він не ліз. Чинив безлад, міг бомжа привезти додому. Він вилікувався, але так довго вживав, що від мозку, як мені здається, вже нічого не залишилося. Він дуже швидко підсів на російську пропаганду, надсилав мені посилання на якихось «експертів», російських політологів. Потім переключився на Соловйова, надсилав мені всякі дурниці. Я його питав, нащо він надсилає мені цю п#рашу?» – каже Ласточкін.

Після вторгнення Росії в Україну гуморист сам написав батьку й брату: «Вони мовчали. Я на другий або на третій тиждень написав: «Ви, бл#ть, тварі, вам взагалі пох#р, що в нас тут відбувається? Що зі мною тут?» Вони відповіли: «Мама сказала тобі не писати». Мама зрозуміла, що я всіх їх хочу розірвати за їхню бездіяльність, боягузтво». Батьки актора давно не живуть разом, хоча офіційно не розведені.

Нині з братом Антоном, як і з батьком, комік не спілкується. Однак так було й до 24 лютого, адже той телефонував йому лише для того, щоб поговорити про гроші: «Він мені дзвонив тільки позичити грошей. Не важливо, чим він займається. Скажемо так, він неуспішна людина. Він ледар. Це в нього ще з дитинства. Він днями міг лежати перед телевізором і нічого не робити».

Раніше «Главком» писав, що напочатку війни Ігор Ласточкін почав тролити росіян на своїй сторінці в соцмережі, знімаючи сатиричні ролики про майбутнє РФ.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: