Експерт з читання з губ переказав різку фразу королеви-консорта Камілли до Кейт Міддлтон

Рідні королеви на похороні
фото з відкритих джерел

Ще одна деталь видалася цікавою на церемонії поховання: те, як Шарлотта командує старшим братом

У соцмережах продовжують обговорювати церемонію прощання з королевою Єлизаветою ІІ. Похорон пройшов вчора в Лондоні, на них зібралися члени королівської родини Великобританії, а також представники інших монархій та світові лідери. Уважні користувачі розглянули кілька деталей, що запам'ятовуються: так, у соцмережі обговорюють поведінку принцеси Шарлотти і принца Джорджа.

Користувачі помітили, що королева-консорт Камілла в якийсь момент була не в захваті від того, як поводилися за її спиною Шарлотта та Джордж. Daily Star звертає увагу на цей епізод: на відео помітно, як дев'ятирічний Джордж штовхає семирічну сестру, і Шарлотта вигукує щось подібне до «ай!».

Меган Маркл, дивлячись на це, усміхається, а Камілла з незадоволеним виглядом дивиться на дівчинку і щось вимовляє. Видання навіть попросило прокоментувати цей момент «експерта з читання з губ». Той вважає, що королева-консорт, звертаючись до Кейт Міддлтон, каже: «Забери її».

Ще одна деталь видалася користувачам цікавою: те, як Шарлотта командує старшим братом. Принц і принцеса спостерігають за траурною процесією, і Шарлотта, зважаючи на все, нагадує Джорджу, що йому треба схилити голову, – це він і робить.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: