Стало відомо, чому Меган Маркл несподівано розплакалася на похороні королеви

Експерти з мови тіла впевнені: Маркл виконала велику роботу над собою
фото з відкритих джерел

Шанувальники Маркл припустили, що це могло статися із-за ігнору родичами

На церемонії прощання з королевою Єлизаветою репортерам вдалося зробити рідкісні кадри Меган Маркл. Дружина принца Гаррі мала розгублений вигляд, а під час жалобної промови розплакалася і крадькома витерла сльози.

Шанувальники Маркл припустили, що це могло статися із-за ігнору родичами з королівської сім’ї. Емоційну підтримку в цей день їй надавала графиня Вессекська. Нагадаємо, що вона була улюбленицею Єлизавети ІІ. Її Величність називала Софію своєю другою дочкою, а після смерті монарха більшість організацій опинилася саме під патронажем Софії. Тим часом, Кейт Міддлтон демонстативно обдаровувала дружину брата свого чоловіка байдужим поглядом.

Меган обрала для свого виходу досить рідкісний аксесуар серед сімейства – високі рукавички. Імовірно, що стилісти підібрали їх саме такої довжини, щоб приховати досить оголені руки – траурний дрес-код має на увазі мінімум відкритих частин тіла. Втім, сукня-кейп Stella McCartney виглядала ефектно та драматично, абсолютно відповідаючи протоколу.

Експерти з мови тіла впевнені: Меган Маркл виконала велику роботу над собою і врахувала критику з приводу минулих виходів. Востаннє вона зазнала засудження через те, що посміхалася при виході з машини під час приїзду до труни.

Однак, і цього разу не обійшлося без проколу. На церемонії поховання королеви Єлизавети ІІ Маркл з'явилася в капелюсі з широкими полями. Цим головним убором герцогиня Сассекська порушила дрес-код для членів королівської родини. Одягати капелюшок без вуалі – це проти правил. Попри те, що частина британців вважає цей момент застарілим, скасувати такий припис може тільки король Чарльз III, який поки цього не зробив.

Треба сказати, що королева була єдиним прихильним членом королівської сім'ї до Меган Маркл. Ймовірно, що після її відходу доступ до спілкування з британською сім'єю буде закрито не тільки для неї та принца Гаррі, а й їхніх дітей. Нині рішення про статус Сассексів – за королем Карлом III. Згідно з останньою інформацією, він планує викреслити ім'я принца Гаррі із можливих регентів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: