Принц Гаррі сильно посварився з батьком через Меган Маркл у день смерті королеви

Принц Гаррі та Меган Маркл залишили Великобританію і вирушили назад до США
фото з відкритих джерел

Між принцом Гаррі та батьком розгорівся новий конфлікт і вже після похорону

Джерело видання The Sun, близьке до королівської родини, повідомило, що в день смерті королеви Єлизавети II у принца Гаррі був серйозний конфлікт із батьком через Меган Маркл. Король Чарльз III попросив молодшого сина не брати дружину із собою до Шотландії.

«Джерела стверджують, що розлючений Гаррі відмовився від вечері з батьком та старшим братом після сварки. Нібито герцог Сассекський хотів, щоб його дружина приєдналася до нього, коли члени королівської родини вирушили до шотландського маєтку, щоб попрощатися з королевою. Однак, згідно з повідомленнями, новий король Великобританії зателефонував молодшому синові і сказав йому, що присутність колишньої актриси є недоречною», – розповідають в оточенні принца.

Імовірно, через сварку з батьком принц Гаррі спізнився на літак і не встиг попрощатися з бабусею – до Балморалу він прибув за півтори години після оголошення про її смерть. Гаррі був так зайнятий, намагаючись отримати дозвіл привезти Меган до Балморалу, що пропустив рейс. Після цього він був такий розлючений, що відмовився вечеряти з батьком і братом. Натомість Гаррі повечеряв з принцом Едвардом, його дружиною, графинею Софі Уесекською, і принцом Ендрю, а після цього взяв квиток на перший рейс до Лондона.

Проте пізніше між принцом Гаррі та батьком розгорівся новий конфлікт – цього разу через титули для його дітей, Арчі та Лілібет. Так, онуки правлячого монарха автоматично одержують титули принца та принцеси. Король Карл III погодився на те, щоб діти принца Гаррі та Меган Маркл носили ці титули, проте титули Їх Королівських Висок Арчі та Лілібет не отримали. Причиною цього стало те, що діти принца Гаррі не виконуватимуть обов'язків членів королівської родини. Відповідно, захист поліції, який належить членам королівської сім'ї, вони також не отримають. Незважаючи на те, що принц Гаррі та Меган Маркл, за словами інсайдерів, «провели з королем багато розмов на цю тему», однак це не принесло результату. Принц Гаррі та Меган Маркл залишили Великобританію і вирушили назад до США, після чого, за повідомленнями інсайдерів, члени королівської родини «зітхнули з полегшенням».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: