Лідія Таран вперше показала рідного брата, який служить в ЗСУ

Таран зі старшим братом
фото з відкритих джерел

Таран каже, що страшенно пишається своїм братом

Тележурналістка Лідія Таран вперше показала свого старшого брата Макара. На сторінці в Інстарам вона розмістила декілька кадрів, на одному з яких постає з рідною людиною, на іншому фото – брат Лідії зображений у військовій амуніції з автоматом у руках.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Лідія Таран (@lidiyataran)

«Мій персонал гіроу… Мій братик. Найрозумніший з відомих мені людей. Понад 20 років викладання в універі – китайська, англійська, французька. Але тепер довелось вивчити мову гранатомета і лютої ненависті до ворога. Страшно пишаюсь і молимось разом за всіх наших!» – цитує Таран ТСН.

Підписники сторінки ведучої, своєю чергою, подякували її брату за те, що боронить нашу землю: «Нехай Господь оберігає вашого братика», «Нехай повертаються для мирних великих справ!», «Дякуємо вашому брату за можливість прокидатися кожен день».

Раніше «Главком» писав, що Лідія Таран – вже не телеведуча на «1+1». Нині вона живе на дві країни: Україну та Францію. Журналістка зізналася, що через це кардинально змінилося її життя: «Отже, я тепер: студентка університету. Господи, чому ти послав французам таку красиву, але складну мову? Кореспондентка свого каналу. Прям ніколи на себе не приміряла такого, і це зовсім інакше, аніж… Мама підлітка, що вчиться у двох школах паралельно. Тут хоч, слава Богу, якась константа».

Окрім того, журналістка розповіла, що її донька дуже швидко адаптувалася у французькому середовищі: «Діти зазвичай адаптуються швидше за дорослих. У доньки занурення виявилося тотальним: вона встає о шостій ранку, о сьомій йде на електричку, о 7:40 Василіса вже в коледжі. Вона більш адаптована, ніж я, оскільки щодня знаходиться з самого ранку до п'ятої вечора серед однолітків. У принципі, у дочки сталося все досить легко, хоча її спроби в'їхати красиво, бравши своєю гарною англійською, тут зазнало фіаско. Тому що її ровесники дуже погано розмовляють англійською, набагато гірше, ніж українські діти, які вивчали посилену англійську мову, як у випадку Васі. Тому найшвидше потоваришувала з тими, хто розмовляв з нею англійською. Але зараз, я так дивлюся, дочка навіть почала в українську вставляти французькі слова. Тобто, за ці місяці пройшла такий собі експрес-курс із занурення».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: