Пишуть прокльони. Відому блогерку захейтили через джипінг у Карпатах

Українці дорікнули блогерці, що в горах джипінг заборонений
фото з відкритих джерел

Даша Квіткова записала відеозвернення разом з чоловіком: Вражає, що люди на нас нападають

Українській блогерці Даші Квітковій прилетіло від шанувальників за джипінг у Карпатах. Знаменитість нарвалася на хейт через те, що на позашляховику їздила по горах. Українці дорікнули блогерці, що в горах джипінг заборонений.

«Джипінг заборонений в горах», «Джипінг нищить природу Карпат. Усі розуміють, що ви такі не одні (є й інші безсвідомі), але ж картина життя подається так, наче це нормально. А це не нормально», «Пробите дно – це руйнувати гори джипами. Тисячі людей йдуть туди ногами й несуть свої рюкзаки самі, бо це випробування. Якщо ви не здатні, то не пхайтеся, бо гори – не для слабкодухих», – пишуть українці у коментарях під фото Квіткової.

Квіткова, виправдовуючись, пояснила, що на цих позашляховиках вони діставалися готелю з Ясені, бо іншого варіанту немає.

«Ми обережно доїжджали до місця призначення дорогами, які існують вже дуже давно, не роблячи нові. Ніхто не ганяв, не розважався і не займався агресивною їздою. Наскільки я розумію, саме в цьому полягає той самий «джипінг», за який мені зараз пишуть прокльони в діректі, що я навіть відкрити його не можу», – зазначила Квіткова.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Daria Kvitkova 🇺🇦 (@kvittkova)

Також блогерка записала відеозвернення разом з чоловіком: «Ми шоковані. Ми не знали про таку проблему. Мене вражає, що люди на нас нападають. Ми засуджуємо вирубування карпатського лісу, але з приводу джипінгу не чули. Тепер із вашою допомогою ми знаємо. Ми поговорили з місцевими людьми, і вони сказали, що дороги тут були, і особливо влітку треба їхати машинами, щоб забрати продукти. Навіть овець вони вивозять машинами цими дорогами. Якщо ви хочете нападати на своїх людей – це ваш вибір. Жаль, що доносите інформацію за допомогою хейту».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: