Помер Роббі Колтрейн, відомий за роллю Геґріда в «Гаррі Поттері»

фото з відкритих джерел

В останні роки життя Колтрейн серйозно хворів і був прикутий до інвалідного крісла

Не стало шотландського кіноактора Роббі Колтрейна. Йому було 72 роки. Широку популярність він отримав після ролі Геґріда у знаменитій кінострічці «Гаррі Поттер». Причина смерті та місце прощання з актором поки що невідомі.

За роки кар'єри Роббі Колтрейн встиг знятися у понад ста фільмах. Він пробував себе як сценарист та продюсер. З 2000-х років Колтрейн знімався у ролі велетня Геґріда у кінострічці «Гаррі Поттер». Примітно, що на його роль затвердила сама автор твору Джоан Роулінг. Персонаж Роббі настільки сподобався глядачеві, що став з'являтися в багатьох закордонних програмах і став загальним ім'ям.

В останні роки життя Колтрейн серйозно хворів і був прикутий до інвалідного крісла. Він страждав від сильних болів у ногах, які були викликані остеоартритом. Медики пропонували актору операцію, але для цього він мав би схуднути хоча б до 90 кілограмів. У 2020-му вага Роббі трималася на позначці 130.

Раніше «Главком» писав про смерть французького режисера Жан-Люка Годара. Він пішов із життя шляхом евтаназії у віці 91 року.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: